Från och med den 29:e augusti 2018 kan du inte längre låna pengar hos Kreditkontot. Vi rekommenderar därför andra kreditkonton som:

FerratumFlexkontotFlexlimitLånbutikenMobillån och Risicum.

[table id=32 responsive=scroll/]

Ett kreditkonto med relativt bra priser

Kreditkontot.se är ett kreditkonto som inte är tänkt för längre löptider. I jämförelse med andra sms lån har kreditkontot.se relativt bra priser. De bra priserna hittar du framförallt på löptider om upp till 30 dagar. Planerar du att ta ett lån en längre period är det bättre att välja ett snabblån med bättre priser på räntor. Hemsidan är enkel och smidig för enkla lån. Priserna är tydliga och villkoren detaljeras enligt lagarna som finns om sms lån.

 

Det här krävs för att låna hos Kreditkontot

  • 20 år fyllda.
  • Ej betalningsanmärkning.
  • Deklarerad inkomst om cirka 100 000 kronor.
  • Ej skuldsaldo hos Kronofogden.
  • En sedvanlig kreditprövning görs alltid.

 

Kreditkontot tar ej UC

Kreditkontot tar ej UC och de använder sig av Bisnode Kredit. Betalningsanmärkning är ej ok och det finns ej nykundserbjudande och betalningsanmärkning är ej ok. Helgutbetalning finnes ej heller.

Amorteringstakten väljer du själv enligt betalningsförmåga

Kreditkontot.se erbjuder enkla och mindre lån till svenska kunder om upp till 20 000 kronor. Begreppet kreditkonto är en benämning på produkten som många sms lån företag idag erbjuder. Det kan därför blandas ihop med Kreditkontot.se. Företaget Grandvik AB äger Kreditkontot.se och det är även företaget som man tecknar låneavtal med. Amorteringstakten väljer du helt själv enligt din betalningsförmåga.

 

Återbetalningssumman varje månad är låg

Att du kan styra över amorteringstakten på lånet är en stor fördel för de som har betalningssvårigheter de närmsta månaderna. Den minsta återbetalningssumman som du betalar varje månad är låg. En del behöver en större flexibilitet men det är alltid viktigt att säkerställa att betalningarna är möjliga inom den närmsta framtiden för att slippa stora räntekostnader. På fakturan som skickas varje månad står det tydligt detaljerat vilket belopp som ska betalas varje månad. Betalar du mer än minimumbeloppet minskar kostnaderna totalt och du slipper oroa dig över alltför höga kostnader.