Sms lån direkt

Sms lån direkt innebär att ansökningstiden för ett lån är väldigt kort och du får dina pengar direkt i ditt konto. Pengarna sätts in samma vardag om din ansökan är behandlad och beviljad innan kl. 13:00. Lån med svar direkt får du under kreditgivarens öppettider som detaljeras ovan. Låna pengar med besked direkt får man därmed enbart under kreditgivarens öppettider. Har du frågor kring ditt lån är du alltid välkommen att ställa dem till kreditgivaren via telefon, chatt eller mejl.

 

Låna pengar utan säkerhet, svar direkt

Det positiva med att ta ett lån från kreditgivare listade ovan är att du inte behöver någon säkerhet i form av hus eller liknande för att ta ditt lån. De vill att alla ska få möjligheten till ett lån när det är ovanligt tomt i plånboken av någon oväntad anledning. En del tror dock att man får svar direkt på skärmen men så är det inte riktigt. Det tar en kort behandlingstid av ditt ärende. Alla personer hanteras individuellt.

Låna pengar direkt utan inkomst

Har du en låg inkomst eller vill ta ett sms lån utan inkomst? I det fallet bör du ansöka hos en långivare som inte har specifika inkomstkrav. De långivarna gör en individuell bedömning istället. Ovanstående långivare ser på din framtida betalningsförmåga och kräver att du har någon form av deklarerad inkomst. En uträkning görs i form av att dina inkomster och utgifter matchas. Anser kreditgivaren att du har råd att betala tillbaka ditt ansökta lån trots att du inte har en stor inkomst blir du beviljad ett lån. För att låna pengar direkt utan inkomst måste du normalt sett ha en annan taxerad inkomst som pension, A-kassa eller en annan form av taxerad inkomst. Vilka inkomster vi refererar till när vi säger taxerad inkomst listas nedan. De exempel som vi listar nedan skapar inga förutsättningar för att få ett sms lån utan en individuell bedömning görs alltid. En ansökan kan alltid göras då låneansökningar är kostnadsfria.

Låna utan taxerad inkomst i senaste deklarationen

Har du inga tidigare inkomster att visa upp men precis har fått ett jobb kan du fråga lånegivaren om du kan visa ett arbetsgivarintyg. Arbetsgivarintyget kan vara ett bevis på att du har en anställning som påverkar din betalningsförmåga positivt. Behöver du låna pengar och få svar direkt är det bästa att skanna arbetsgivarintyget och skicka det via mejl. Kontaktdetaljer hittar du hos oss eller på långivarens hemsida.

Låna pengar som student

Att låna pengar som student kan vara en större utmaning men det är inte helt omöjligt. En del långivare anser att studiemedlet är en inkomst. Har du inte höga utgifter kan de anse att du har en betalningsförmåga. Det bästa är om du har ett extrajobb. Då kan du bevisa att du har en ännu större kreditvärdighet och kan betala tillbaka ditt lån. Vi kan tyvärr inte detaljera vilka smslångivare som är mer tillmötesgående när det gäller studenter eftersom de helst inte vill låna ut pengar till studenter då de vanligtvis inte har pengar att kunna betala tillbaka sitt lån. Testa dock att ansöka om sms lån utan UC om du akut behöver pengar och har en återbetalningsförmåga. Ansök om lån och få svar direkt, det är som sagt kostnadsfritt.

A-kassa

En del långivare kan bevilja med A-kassa och om du är arbetslös. En del får stora summor pengar från A-kassa beroende på vilken försäkring du har. Du måste dock alltid visa upp ett intyg som beskriver hur många dagars ersättning du har så att pengarna räcker till för att betala tillbaka ditt lån.

Sjukpenning/förtidspension

Har du tillräckligt bra ersättning från försäkringskassan som med goda marginaler täcker dina kostnader finns möjligheten att låna pengar och få svar direkt på din ansökan. Pensionen är en taxerad inkomst. Lever du på pension är det svårare att få att få ett banklån som inte kräver en säkerhet i jämförelse med ett snabblån av ovan listade kreditgivare. Har du en god betalningsförmåga behöver du inte oroa dig.

Urvalet av snabblångivare med direkt utbetalning utan inkomst är inte vanligt men det finns chanser. Det skadar aldrig att ansöka om ett lån utan UC. Har du en inkomst om 120 000 kr/år kan du ansöka hos de flesta sms långivare. Tjänar du 25 000 – 50 000 kr/ år blir det dock mindre enkelt. Långivarna gör en individuell inkomstprövning. Allas intresse ligger i att du inte ska hamna i en skuldfälla utan att du faktiskt kan betala tillbaka ditt lån i tid utan stress av ekonomiska skäl.