Aasa

Ansök hos Aasa här >

LÖPTID 2 årLÅNESTORLEKAREFF. RÄNTAMÅNADSRÄNTA
1 000 - 30 000 kr45.71 %29.9 %
LÅN UTAN UC:NejLÅN MED BETALNINGSANMÄRKNING:Nej

Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

EGENSKAPER   
Grundkrav:Åldersgräns 20 - 80 år, deklarerad och ha ett aktivt bankkonto.Sms lån med betalningsanmärkning:Nej
Maxlån, ny kund:30 000 krErbjudande: Nej
BankID:Ja, enkel legitimering med E-legitimation.Lån utan UC:Nej, Aasa använder UC.
Pengar samma dag:Inom en arbetsdag.
Utbetalning helg:Nej 

Ett populärt sms lån som godkänner de flesta

Aasa kredit är ett finansiellt företag som är relativt nya. Hos Aasa kredit kan du låna mellan 10 000 – 50 000 kronor. Du kan låna upp till 24 månader och du slipper därför ansöka om förlängningar. De använder sig av en rak amorterings som skiljer sig från de andra sms långivarna. Vi flaggar för uppläggningsavgiften som ligger på 490 kronor och den månatliga avgiften på 90 kronor. Aasa kredit är ett populärt sms lån eftersom räntan enbart är 29.9 %. Det innebär en lägre kostnadsutveckling om du behöver låna pengar en längre period. 

Enkel och smidig ansökan online

Aasa kredite erbjuder inte kortsiktiga lån utan erbjuder lån under en längre period. Företaget är svenskt och grundades år 2012. Ansökan är enkel och smidig och de ger ofta ett snabbt svar på din ansökan. Du behöver ingen säkerhet och de frågar inte vad du ska göra med dina pengar. Vill du låna pengar till billån, bolån eller semester hjälper de dig. De beviljar ett stort antal kunder i ansökningsprocessen.

Aasa kredit är en del av Aasa Global Group som grundades i Estland 2011. Aasa global har dotterbolag i Finland, Polen och Baltikum. Kreditgivaren kombinerar egenskaper som snabbhet, enkelhet och öppenhet samt säkerhet. Alla kunder precis som hos andra kreditgivare går igenom en kreditvärdering. Hemsidan ser designmässigt ok ut men de har en del textfel vilket kan vara bra att känna till. Information om effektiv ränta är inte tydligt informerat på deras hemsida. Dock behöver inte en låneprodukt vara sämre än något annat för ett de har dåliga översättningar på deras hemsida. Men självklart kan det tyckas vara oseriöst.

Villkoren för att ansöka om lån hos Aasa kredit är att man ska ha fyllt 20 år, ej betalningsanmärkning, deklarerad inkomst, folkbokförd i Sverige och svenskt bankkonto. Kreditprövning görs alltid. 

Aasa Kredit hos Allabolag

Aasa kredit hos Finansinspektionen


Sammanfattning:
Senast uppdaterad:
Recension:
Aasa
Omdöme:
41star1star1star1stargray

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Aasa”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + fjorton =

Show Buttons
Hide Buttons