EverydayPlus

Ansök hos EverydayPlus här >

KREDITKONTOLÅNESTORLEKAREFF. RÄNTAMÅNADSRÄNTA
200 - 20 000 kr107.09 %Varierande
LÅN UTAN UC:JaLÅN MED BETALNINGSANMÄRKNING:Nej

Beskrivning

EGENSKAPER   
Grundkrav:Åldersgräns 18 år, ej betalningsanmärkning, deklarerad inkomst 100 000 kr - 150 000 kr, folkbokförd i Sverige, svensk medborgare, svenskt mobilnummer och svenskt bankkonto. Kredit med betalningsanmärkning:Nej
Maxlån, ny kund:20 000 krErbjudande: Nej
BankID:Ja, enkel legitimering med E-legitimation.Kredit utan UC:Ja, EverydayPlus använder Bisnode Kredit.
Pengar samma dag:Vid inskickad och behandlad ansökan innan 13.30 vardagar.
Utbetalning helg:Till Nordea.

EverydayPlus nya namn är OPR Privatlån. Låna 10 000 – 100 000 kr. Ansök hos OPR Privatlån här. 

 

Som ett kreditkort i din mobil

EverydayPlus är en flexibel kredittjänst med möjlighet om en kreditgräns upp till 20 000 kronor. Låna 20000 kronor till vad du vill, utan någon fast årsavgift eller dolda kostnader. Genom att ansöka om en kredit en gång blir du beviljad en kreditgräns. Därefter kan du överföra din kredit när du vill till ditt bankkonto. Överför pengar gör du via internet eller mobiltelefonen (everydayplus app).

Ansök hos EverydayPlus här >

 

Everyday online ansökan

Att ansöka om en kredit hos EverydayPlus är helt kostnadsfritt. Du betalar enbart för den kredit du nyttjar och inte för hela kreditgränsen. Faktura för att kunna betala tillbaka din kredit som du nyttjat får du en gång i månaden. Har du till exempel gjort uttag i december betalar du nästkommande månad som i detta fallet blir januari. Everydayplus ger dig möjligheten till delbetalning. På delbetalningarna anges ett minimibelopp som ska betalas varje månad.

EverydayPlus hos Alla Bolag

EverydayPlus hos Finansinspektionen

EverydayPlus på Facebook

 

Vad är ett kreditkonto?

EuroloanFerratum, Flexkontot, Flexlimit, Kreditkontot.se, Lånbutiken, Risicum och Vivus erbjuder kreditkonto. Ett kreditkonto är en kredit med fria uttag och flexibel återbetalning. Avbetalning sker i egen takt med en minsta återbetalning av utnyttjad kredit per månad. Läs mer om skillnaden mellan kreditkonto och sms lån här.

 

Sammanfattning:
Senast uppdaterad:
Recension:
EverydayPlus
Omdöme:
51star1star1star1star1star

2 recensioner av EverydayPlus

  1. admin

    Everydayplus erbjuder löpande kreditkonto om upp till 30 000 kr med flexibla uttag och återbetalningar. De har en app; https://www.everydayplus.se/everydayplus-applikation för er som är lite mer tekniskt lagda.

  2. Karin

    Snabbt och enkelt att låna via Everyday Plus. Sökte lån och fick svar direkt – det uppskattas. Pengarna var på kontot samma dag 🙂

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + elva =

Show Buttons
Hide Buttons