Mobillån

 
Ansök hos Mobillån här >

LÖPTID 2 ÅRLÅNESTORLEKAREFF. RÄNTAMÅNADSRÄNTA
1 000 - 40 000 kr150.6 % till 431.8 %Varierande
LÅN UTAN UC:JaLÅN MED BETALNINGSANMÄRKNING:Nej

Beskrivning

EGENSKAPER   
Grundkrav:Åldersgräns 20 år, ej betalningsanmärkning, minst 150 000 kr i taxerad inkomst, folkbokförd i Sverige, ha ett mobilabonnemang och utöver detta gör de en generell bedömning av din betalningsförmåga. Sms lån med betalningsanmärkning:Nej
Maxlån, ny kund:25 000 krErbjudande: Nej
BankID:Ja, enkel legitimering med E-legitimation.Lån utan UC:Ja, mobillån använder Creditsafe.
Pengar samma dag:Vid inskickad och behandlad ansökan innan 13.30 vardagar.Utbetalning helg:Till Handelsbanken, Swedbank och SEB.

 

Mer information om Mobillån

Mobillån erbjuder den klassiska sms lån modellen, från 1 000 – 40 000 kr. Återbetalningstiden är upp till två år. Återbetalningstiden varierar beroende på om du är intresserad av deras mobillån eller kreditkonto. Mobillån har två typer av produkter: kreditkonto och snabblån (mobillån).

Villkor för att låna av Mobillån är följande: åldersgräns 20 år, ej betalningsanmärkning, minst 150 000 kr i taxerad inkomst, folkbokförd i Sverige, ha ett mobilabonnemang och utöver detta gör de en generell bedömning av din betalningsförmåga. Mobillån använder Creditsafe och därför kan du ta ett lån utan UC.

Visionen för Mobillån är att kunna erbjuda en enkel lösning för personer i ekonomiska behov. Deras vision är att bli det största företaget för sms lån och kreditkonto i Norden. Mobillån har utvecklat sitt produktutbud genom att erbjuda större lånebelopp och kreditkonto vilket gör dem starkare på marknaden.

Det är lätt att relatera namnet mobillån med sms lån vilket gör det lättare för kunder att söka sig till dem för ett tillfälligt lån. De är även det första mobila lånebolaget i Sverige vilket gör att många har förtroende med tanke på deras historik på marknaden. 

Låneansökan

Mobillån har förbättrat sin hemsida och det är lättare att ansöka om ett lån via internet. Som ny kund fyller du i formuläret på deras hemsida och verifierar dig via e-legitimation. Har du inte e-legitimation finns alternativet att skicka brev till dig per post med en kod som du återkommer med för verifiering. Du kan inte göra en låneansökan via sms.

 

Mobillån kundtjänst

Mobillån kundtjänst har relativt kortare öppettider i jämförelse med andra sms långivare.

DagTid
Måndag08-18
Tisdag08-18
Onsdag08-18
Torsdag08-18
Fredag08-18
Lördag10-15
SöndagStängt

 

Mobillån hos Allabolag

Mobillån hos Finansinspektionen

 

Kontakt
Telefon: 08-660 29 50
E-post: info@mobillan.se

S & A Sverige AB – Mobillån
Erik Dahlbergsallén 15
115 20 Stockholm
Sammanfattning
Senast uppdaterad
Recension
Mobillån
Omdöme
41star1star1star1stargray

1 recension av Mobillån

  1. Nineve

    Säkert och smidigt!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *