Välkommen till Enkla Lån. Det är vi med den svartvita loggan. Vi erbjuder transparent och tydlig information om enkla lån på den svenska marknaden, samlat på ett och samma ställe. Till skillnad från andra jämförelsesajter inom samma bransch ger vi dig möjligheten att ge en recension om låneupplevelsen. Vi vill gärna veta din upplevelse och erfarenhet för att kunna få en ärlig och tydlig åsikt om lånen. Vi erbjuder dessutom en kundtjänst som svarar helt opartiskt på frågor.

 

Vår mission – ”Bästa lånet för dig”

Vårt syfte är att presentera de bästa privatlånen/företagslånen vid alla tillfällen till alla konsumenter. Fokus ligger på kundens behov som vi uppnår genom en enkel, gratis, konfidentiell och säker jämförelsetjänst. Vi erbjuder dessutom en personlig kundtjänst. Kontakta oss via chatt eller mejl (kontakt@enklalan.se).

 

10 % av avkastningen ges till behövande.

Vår ambition är att ge 10 % av avkastningen som genereras via Enkla Lån jämförelsesida till behövande. Pengarna ska framför allt gå till djur, miljö, kvinno- och barnrättsorganisationer. Till viss del ser vi oss som Robin Hood, tar pengar från de rika (finansbolagen) och ger till de fattiga.

 

Enkla lån online – inga kompromisser.

Enkla lån ska självklart vara simpelt och säkert för dig. För oss innebär det möjligheten att jämföra låneerbjudanden helt gratis innan du bestämmer dig för att skicka in en låneansökan hos en långivare. Räntor, avgifter och villkor kan variera mycket och därför är det viktigt att få en tydlig och transparent överblick av de bästa lånen på en plats. Med information från Enkla Lån kan du göra kloka och genomtänkta val baserad på opartisk och pålitlig information.

 

Flera kreditupplysningar hos UC påverkar din kreditvärdighet.

Varför man först bör jämföra räntor och egenskaper innan man ansöker om lån är på grund av bland annat kreditupplysningen. Alla långivare som lånar ut pengar begär en kreditupplysning för att bedöma din kreditvärdighet. Från vilka företag kreditupplysningen tas varierar. Görs kreditupplysningen med upplysningscentralen (UC) påverkas kreditvärdigheten. Tar du många kreditupplysningar innebär det en negativ inverkan på din kreditvärdighet.

 

Våra värderingar

 

Öppna

Vi är en öppen låneförmedlare för alla. Det innebär att vi erbjuder våra tjänster till alla personer över 18 år. I framtiden vill vi kunna erbjuda våra tjänster på andra språk för att alla ska kunna förstå. Det är även helt kostnadsfritt att jämföra lån och få hjälp från kundtjänsten.

 

Enkla

Vi heter enkla lån och det innebär inte enbart att vi förmedlar enkla tjänster. Vi är även en enkel och snabb online tjänst. Det går snabbt och enkelt att jämföra lån på vår sida. Inget pappersarbete eller annan information om dig är nödvändigt för att jämföra lån.

 

Etiska

Vår affärsidé är skapad efter kundens behov. Vi tar ett ansvar över våra kunder och tror på öppenhet och transparens i alla lägen. Vår affärsmodell är grundar sig i etiska principer och vi ser det som en avgörande faktor för att skapa lojalitet och förtroende hos våra kunder och medarbetare.

 

Jobba hos oss

Enkla lån strävar efter framgångar som speglar våra medarbetare och deras fantastiska insats. Vi söker just nu utvecklare och marknadsförare som vill vara med på vår resa framåt. Vi välkomnar gärna nya kollegor som är intresserade att vara med och skapa ett finansiellt community för enkla lån, privat lån och privatekonomi online.

 

Nyfiken? Kolla in våra jobbannonser här.

 

Kontakta oss

Har du några funderingar eller frågor om oss är du välkommen att kontakta vår vänliga kundtjänst på enklalan@gmail.com.