Om oss

Välkommen till Enkla Lån. Det är vi med den svart vita loggan. Vi erbjuder transparent och tydlig information om sms lån på svenska marknaden, samlat på ett och samma ställe. Till skillnad från andra jämförelsesajter inom snabblån branschen ger vi dig möjligheten att ge en recension om företagen. Vi vill gärna veta din upplevelse och erfarenhet för att kunna hjälpa andra i sina val av sms lån.

 

Vår ambition är att ge 10 % av avkastningen som genereras via Enkla Lån jämförelsesida till behövande. Pengarna ska framför allt gå till djur, miljö, kvinno- och barnrättsorganisationer. Till viss del ser vi oss som Robin Hood, tar pengar från de rika och ger till de fattiga.

 

Sms lån online – inga kompromisser

Sms lån online ska vara enkelt och säkert för dig. För oss innebär det möjligheten att jämföra vad olika sms lån företag erbjuder innan du bestämmer dig för att skicka in en låneansökan. Räntor, avgifter och villkor kan variera mycket. Med information från Enkla Lån kan du göra kloka och genomtänkta val baserad på opartisk och pålitlig information.

 

En annan anledning till varför man först bör jämföra räntor och villkor innan man ansöker om lån är kreditupplysningen. Alla som lånar ut pengar begär en kreditupplysning. Från vilka företag kreditupplysningen tas varierar. Tas kreditupplysningen från upplysningscentralen påverkas kreditvärdigheten. Tar du många kreditupplysningar innebär det en negativ inverkan på din kreditvärdighet.

 

Jobba hos oss

Enkla lån strävar efter framgångar som speglar våra medarbetare och deras fantastiska insats. Vi söker just nu utvecklare och marknadsförare som vill vara med på vår resa framåt. Vi välkomnar gärna nya kollegor som är sugna på att vara med och skapa ett finansiellt community for sms lån, privat lån och privatekonomi online.

Nyfiken? Kolla in våra jobbannonser här.

 

Kontakta oss

Har du några funderingar eller frågor om oss är du välkommen att kontakta vår vänliga kundtjänst på kontakt@enklalan.se.

 

Show Buttons
Hide Buttons