Ett smslån på 4000 kr passar utmärkt när du har råkat ut för en tillfällig oförutsedd utgift och behöver en tillfällig nödlösning. Istället för att riskera att förstöra en bra relation med familj och vänner kan du ta ett snabblån om 4000 kr från de långivare som vi presenterar i våra jämförelser. Att låna 4000 kronor har sina fördelar eftersom det är enkelt, inga långa utredningar görs och du väljer helt själv när du återbetalar ditt lån (hos de flesta långivare i alla fall).

Du får svar på din ansökan relativt snabbt. Under kontorstider kan du få svar direkt. Utbetalningen sker samma dag eller dagen därpå om du ansökt innan klockan 13.00. Har du ansökt om smslån 4000 kr innan 13.00, vardag och långivaren också har hunnit behandla din ansökan innan dess ser du pengarna på ditt konto samma dag. Med andra ord kan du låna 4000 direkt om du ansöker tidigt på morgonen och får din ansökan godkänd och behandlad i tid. Vi presenterar dessutom ett antal räntefria sms lån upp till 4000 kr. Vanligtvis uppgår den räntefria perioden upp till 30 dagar, därefter betalar du som vanligt om du inte återbetalar allt till fullo inom 30 dagar.
 

Vad kostar ett sms lån på 4000 kr?

Ett lån på 4000 kr kan kosta olika beroende på vilken löptid, om det är lån på 4000 kr 60 eller 90 dagar och vilken långivare du väljer. Vi på Enkla Lån lägger stor vikt i att erbjuda tydliga priser för att du ska hitta det bästa sms lånet för dina behov. Den effektiva räntan (effektiva räntan) är ett bra mått för att jämföra priser på lån. Vi presenterar alltid den effektiva räntan på våra lån. Vilket det för övrigt är lag på. Ser du någon långivare som inte presenterar sin effektiva ränta råder vi dig till att inte lita på dem. Nedan har du ett exempel på vad ett lån på 4000 kr kostar om du tar ett lån från den populära långivaren Ferratum.
 

Ferratum Credit Lånebelopp och kostnad per månad.

[table id=115 responsive=scroll/]
 

Att ansöka om lån på 4000 kr.

Det finns oftast två olika sätt att ansöka om lån: 1. Göra en ansökan via sms (endast befintliga kunder) 2. Ansöka via internet (både för nya och existerande kunder). Vanligtvis vill långivarna att du ansöker om lån via deras hemsida till en början för att de behöver en viss information om dig innan de ger ut lånet på 4000 kronor. De grundläggande reglerna som gäller är vanligtvis att du ska vara över 18 år, ha ett svenskt bankkonto, vara en mobiltelefonägare och bo i Sverige. Har du dessa grundläggande förutsättningar betyder det dock inte att du automatiskt är godkänd för ett mikrolån på 400 kr. Varje ansökan tas om hand individuellt och långivarna lånar enbart ut pengar till personer de anser kan betala tillbaka pengarna.
 

När utbetalas lånet om 4000 kronor?

Alla långivare jobbar hårt för att kunna betala ut lånet så fort som möjligt. Syftet är att du ska känna dig nöjd med servicen som de ger dig. De flesta smslångivare har öppet 7 dagar i veckan. Helgutbetalning görs även. Ansöker du om lån på 4000 kr under långivarnas öppettider kommer din ansökan att behandlas omedelbart och du får därför ditt lånbesked direkt. Det finns kreditgivare som har samarbeten med specifika banker vilket gör att de kan göra en överföring direkt till ditt konto om du har samma bank. Ansökan om sms lån på 4000 kr kan göras när som helst och var som helst alla dagar i veckan. Ansöker du om lån utanför de officiella öppettiderna kommer din ansökan att behandlas så fort kundtjänsten öppnar och pengarna flyttas över till ditt konto snarast möjligt och utan dröjsmål.
 
[table id=54 responsive=scroll/]