Det enklaste lånet att få kan variera beroende på din finansiella situation, kreditvärdering och långivarens kriterier. Generellt sett kan följande typer av lån vara enklare att få för vissa personer:

1. Snabblån/Payday-lån

Dessa lån är oftast kortfristiga och har högre räntor. De kräver oftast inte en hög kreditvärdering, men räntekostnaderna kan vara mycket höga.

2. Säkrade lån

Med säkrade lån innebär det att du erbjuder någon form av säkerhet, som t.ex. en bil eller fastighet, som garanti för lånet. Eftersom lånet är säkrat minskar risken för långivaren, vilket kan göra det enklare att få ett lån även med en mindre bra kreditvärdering.

3. Kreditkort för personer med dålig kredit

Det finns kreditkort speciellt utformade för personer med dålig eller ingen kredit. Dessa kort kan ha lägre kreditgränser och högre räntor, men de kan vara enklare att få godkända.

Det är viktigt att notera att även om dessa lån kan vara enklare att få, kan de också vara mycket dyrare i form av räntor och avgifter. Det är alltid bäst att jämföra olika lånealternativ, förstå villkoren noggrant och se till att du kan hantera återbetalningarna innan du tar ett lån. Dessutom bör du undvika att ta flera lån samtidigt eftersom det kan leda till skuldfällor och ökade ekonomiska svårigheter.