LångivareRäntefrittEff. räntaAnsök
Ferratum20 000 kr200 %Info & Ansök här
Vivus20 000 kr649,10 %Info & Ansök här
Lånbutiken20 000 kr117,21 % Info & Ansök här
Risicum 20 000 kr 117.04 %Info & Ansök här
Loanstep5 000 kr 370,55 %Info & Ansök här

 

Ta reda på hur du låna räntefritt

Behöver du låna pengar räntefritt finns det ett sätt att få det snabbt och säkert. Det finns tider i livet när du behöver pengar för en sen räkning eller en oväntad utgift. Du vet inte hur du ska åtgärda ditt pengaproblem. Att kontakta banker kan ofta vara väldigt tidskrävande och energikrävande. Ett snabblån kan då hjälpa dig att få ett räntefritt lån utan att behöva spendera tid att oroa dig för att fylla klyftan mellan två lönecheckar.
 
Ett snabblån, även kallat sms lån är ett lånealternativ som ger dig snabb tillgång till pengar och oftast tillkommer en kort återbetalningstid. Dock har en del snabblångivare öppnat möjligheten för en flexibel återbetalning med upp till lån räntefritt 12 månader.
 
Ett sätt att minimera hur mycket ett kortfristigt lån totalt ska kosta är att bara låna upp till det belopp du faktiskt behöver för att täcka dina utgifter. Välj den kortaste återbetalningstiden du har råd med. Vanligtvis brukar långivare ge dig en tid om 30 dagar räntefritt. Betalar du tillbaka inom dessa 30 dagar behöver du inte betala någon kostnad för ditt lån. Efter den räntefria perioden debiteras en dagsränta.
 
Två personer som använder sina telefoner
 

Fördelarna med att låna räntefritt online

 

Jämför en lång lista med alternativ

Det finns många långivare som erbjuder sina tjänster online. De kan oftast jämföra sms lån på ett ställe. Det är lättare att hitta ett lån som passar dig genom att jämföra priser och egenskaper på en samlad plats.

Enkel ansökan

När du har hittat det lån du vill ansöka om kan du fylla i och skicka in din ansökan på bara några minuter. Det krävs inga pappersarbeten och långa diskussioner med bankmän.

Få lånet direkt till ditt konto

När du ansöker om ett lån via internet skickas pengarna direkt till ditt konto. Skickar du din ansökan innan tidigt på dagen och långivaren hinner behandla din ansökan innan 13.00 har du pengarna på ditt konto samma dag.

 

Jämför sms lån
 
/Sofia
Enkla Lån
 

Show Buttons
Hide Buttons