Ett sms lån på 500 kr är den perfekta lösningen när du råkat ut för en oförutsedd utgift och behöver ett tillfälligt lån. En sådan situation kan inträffa om din lön är försenad eller att du plötsligt får en oväntad räkning för din lägenhet som du måste betala av snabbt. Sms lån 500 kr har sina fördelar och passar bra för att täcka en tillfällig oväntad kostnad eftersom ansökan och utbetalningen är enkel och smidig. Du får svar på din ansökan direkt och utbetalningen sker samma dag eller dagen därpå beroende på om du ansökt innan klockan 13.00 eller inte. Kostnaden för lånet är lågt. Du kan låna 500 kr kostnadsfritt i 30 dagar hos ett antal långivare. Återbetalningstiden är flexibel. Många långivare hade tidigare bestämda dagar då lånebeloppen som lån på 500 kr skulle vara återbetalda. Detta har idag förändrats. Långivare har blivit mer flexibla eftersom kunderna önskat det. Se hur mycket ett lån på 500 kronor skulle ha kostat i nedan tabell. Du lånar alltid 500 kr med ärliga villkor från de långivare som vi listar på vår sida.

Vad kostar ett sms lån på 500 kr?

Se nedan tabell över hur ett potentiellt lån skulle kosta. Vi på Enkla Lån lägger stor vikt i att erbjuda ärliga och tydliga priser för att du ska hitta sms lånet som passar dig. Vare sig du vill låna 500 kr med betalningsanmärkning eller låna 500 kr utan UC. Lånar du 500 kr från Ferratum med en återbetalningstid om 60 dagar är återbetalningen exakt 571 kr. Det betyder att du får låna 500 kr och insättningen görs till ditt bankkonto. Därefter återbetalar du exakt 571 kronor inom 60 daga renligt tabellen nedan. Är du ny kund har en del långivare erbjudande där du kan ta ett smslån 500 kr i 30 dagar utan ränta eller avgifter som en välkomstbonus. Detta betyder att du får 500 kr på kontot och återbetalar exakt 500 kronor inom 30 dagar. Den effektiva räntan på ett sms lån 500 kr förnya kunder blir därmed 0 %.


[table id=115 responsive=scroll/]

Att ansöka om lån på 500 kr.

Det finns oftast två olika sätt att ansöka om lån: 1. Göra en ansökan via sms (endast befintliga kunder) 2. Ansöka via internet (både för nya och existerande kunder) läs mer exakt om hur en ansökan för sms lån fungerar här. Vanligtvis ska du vara över 18 år, ha ett svenskt bankkonto, vara en mobiltelefonägare och bo i Sverige. Detta är de grundläggande villkoren. Har du dessa grundläggande förutsättningar för ett lånetider inte att du automatiskt är godkänd för lånet. Var ansökan tas om hand individuellt och långivarna lånar enbart ut pengar till personer de anser kan betala tillbaka pengarna om 500 kronor.När utbetalas lånet om 500 kronor?

Alla långivare jobbar hårt för att kunna betala ut lånet så fort som möjligt. De vill enbart att du ska vara nöjd. Vanligtvis har smslångivarna därför öppet 7 dagar i veckan. Ansöker du under långivarnas öppettider kommer din ansökan att behandlas omedelbart och du får därför ditt lånbesked direkt. Det finns kreditgivare som har samarbeten med specifika banker vilket gör att de kan sköta en överföring direkt. Se lista över långivare som gör en överföring direkt till ditt konto här. Använder du en annan bank än de specifika som listas kommer pengarna att synas på ditt konto senast följande bankdag. Ansökan om sms lån 500 kr kan göras när som helst och var som helst alla dagar i veckan. Ansöker du om lån utanför de officiella öppettiderna kommer din ansökan att behandlas genast då kundtjänsten öppnar och pengarna flyttas över till ditt konto snarast möjligt och utan dröjsmål.


[table id=54 responsive=scroll/]