Varför låna 15000 kr?

Många låna 15000 utan UC för att undvika låna pengar från familj och vänner. Andra låna 15000 snabbt för att inte dra ner på kostnader ytterligare och klara sina månatliga kostnader. Studier visar dock att man oftast i slutändan trots allt måste dra ner på kostnader.

Återbetalningen av att låna 15000 direkt säkras vanligtvis av en låntagares framtida lönecheck! Det är därför viktigt att alltid vara noga med att räkna ut möjligheten att betala tillbaka sitt lån 15000 kr. Genom att budgetera kan man vara säker på att man inte lägger på sig ytterligare skulder som är svåra att betala tillbaka.

Låntagare (cirka 41 %) säger att de behöver finansiell hjälp för att kunna stänga sina sms lån enligt en undersökning som New York Times gjort. Vanligtvis får de pengarna från de källor som de försökte undvika i första skedet som familj och vänner, säljer eller pantsätter personliga saker, tar ut ett annat typ av lån, eller använder skatteåterbäringen som hjälpmedel. 

låna 15000 kr

 

Låna 15000 med bankid

De flesta sms lån görs online/via internet, man kan enkelt låna 15000 med bankid. Sms lån marknadsförs oftast som ett attraktivt kostnadsfritt erbjudande som låna 15000 låg ränta. Detta speglar oftast inte verkligheten. Den räntefria perioden är oftast 30 dagar. Många låntagare blir skuldsatta under en längre tid och kan inte betala tillbaka sitt sms lån inom 30 dagar.

Andra hävdar att låna 15000 kr är nödvändigt för att betala för en oväntad kostnad eller sköta sin brist på pengar. I vår nuvarande ekonomi är det kritiskt att konsumenter har de kreditalternativ de behöver för att kunna hantera sina ekonomiska utmaningar. Alla sms långivare är kontrollerade av finansinspektionen. 

Finansiell hjälp vid oförutsedda utgifter

Tanken bakom sms lån är att det ska finnas ett alternativ för oväntade räkningar eller akutfall. Undersökningar har dock gjorts som visar att många tar hjälp av sms lån företag vid långvariga pengabrister snarare än tillfälliga utgifter.

Även om låntagare klagade över att de hade svårt att betala tillbaka lån 15000 kr, kom de flesta överens om att vilkoren för lånen var tydliga. Så varför låna 15000 utan inkomst? Desperation, enligt rapporten från New York Times:

 

”Mer än en tredjedel av låntagarna säger att de har varit i en sån svår situation att de skulle ta ett sms lån under alla omständigheter.”