SevenDay Bank

SevenDay Finance är en bank där du kan ansöka om privatlån, billån och SevenDay sparkonto. På företagssidan erbjuder SevenDay Finans skräddarsydda betalningslösningar för e-handel och butik. 

 

Korta fakta om SevenDay Finans AB

Ett SevenDay lån ger dig som privatperson möjlighet att låna mellan 10 000 och 500 000 kronor. Vid samma tillfälle väljer du hur lång återbetalningstiden ska vara, upp till 12 år. Om du sköter inbetalningar korrekt kan du redan efter tre månader ansöka om en utökning av lånet. I princip kan du låna till vad du vill, men denna typ av lån lämpar sig väl när du vill samla dina befintliga lån och krediter för att på så sätt få en lägre månadskostnad. 

Du kan ta SevenDay kontakt både på mejl, kundcenter@sevenday.se, och telefon vardagar 8-18 på 0770-17 77 70. De besvarar alla frågor både vad gäller lån och SevenDay spar. Den statliga insättningsgarantin gäller.

 

Ansökningsprocessen hos SevenDay

När du ansöker om lån behöver du inte någon kampanjkod SevenDay utan du ansöker smidigt på www sevenday se och fyller i dina personuppgifter. I nästa steg för du frågan om du vill teckna ett låneskydd, vilket kan vara en bra idé om du ansöker om en större summa. Låneskyddet faller ut som ett extra skydd om betalningsförmågan försämras på grund av sjukdom eller arbetslöshet. Därefter får du besked och signerar sedan enkelt med hjälp av BankID. För närvarande kan SevenDay utbetalning ta någon dag extra på grund av Corona. 

Det underlättar alltid om ni är två sökande. Personer med betalningsanmärkningar kan inte ansöka om lån. SevenDay tillämpar individuell räntesättning, räntan ligger för närvarande mellan 3,45 – 12,95 %. När du har gjort dina första månadsbetalningar till SevenDay bankgiro kan du ansöka om SevenDay betalningsfri månad vid två tillfällen per år. 

 

SevenDay billån

Hos Sevenday kan du ansöka om ett billån, räntan för det ligger mellan 3,25 – 5,25 %. Även här kan du söka upp till 500 000 kronor i maximalt 12 år, med flexibel återbetalningstid, vilket är förmånligt. Ingen säkerhet i bilen krävs. 

 

Tar SevenDay UC?

Ja, när man ansöker om lån utan säkerhet hos SevenDay tas en kreditupplysning hos UC.

 

SevenDay Bank Mina sidor och kundcenter

SevenDay har en föredömlig supportportal där du som kund snabbt kan få svar på alla dina frågor, och lite till. För att SevenDay logga in går du till SevenDay se Mina sidor där du enkelt signerar med ditt BankID. På SevenDay Mina sidor kan du ansöka om tilläggslånet, teckna låneskydd om du inte gjorde det vid ansökningstillfället och ansöka om betalningsfri månad. Det är bra att använda SevenDay login med jämna mellanrum för att hålla bra koll på ditt lån. 

 

SevenDay bra eller dåligt?

Vårt SevenDay Finans omdöme är att detta är en bra och stabil lånegivare om man behöver ett större lån för att exempelvis samla tidigare lån och krediter. Låneräntan är dessutom konkurrenskraftig. En parameter som höjer vårt SevenDay Bank omdöme är att lånegivaren ger prisgaranti, det vill säga att om du hittar ett lån på en annan lånesajt med lägre räntesättning kan du kontakta SevenDay och få en ny, förmånligare räntesats. Även SevenDay Finans Flashback kommentarer är positiva. Sammanfattningsvis är de flesta SevenDay omdömen godkända. Bakom den står BNP Paribas koncernen med 27 miljoner kunder, vilket gör dem ekonomiskt stabila. Några SevenDay problem finns inte rapporterade.