Sms lån har blivit en gemensam nämnare för akut hjälp vid oförutsedda utgifter. Överväger du att ta ett sms lån hjälper vår guide med ett tydligare svar om fördelar och nackdelar för att ta ett sms lån. Vi listar de största fördelarna och nackdelarna.

Fördelar

 

1. Snabb och enkel finansiell hjälp

snabb och enkel finansiell hjälp
Sms lån
är en snabb och enkel källa till finansiell hjälp vid nödsituationer. Har din bil gått sönder och måste lagas eller har fått hål i tanden och genomlida den onödigt höga räkningen som tandläkaren ger dig kan ett sms lån vara det bästa alternativet. Sms lån hjälper dig i sådana här situationer.

2. Inga långa utredningar

sms lån fördelar

Sms lån kräver ofta inte långa utredningar om din bakgrund och dokument som bekräftar att dina uppgifter är korrekta. Många sms lån företag accepterar lån med betalningsanmärkningar och lån utan UC. Se företag som erbjuder sms lån utan UC och lån med betalningsanmärkning här. 

3. Spara pengar


Sms lån kan faktiskt hjälpa dig att spara pengar. Om du täcker dina oförutsedda räkningar med ett sms lån kan du undvika avgifter för sena betalningar, bankkrediter eller kreditkortsavgifter.

4. Oberoende av familj och vänner

oberoende
Sms lån ger dig möjligheten att vara en oberoende individ som inte behöver fråga familj eller vänner om pengar. Om du är ung och inte har lärt dig hur du bäst ska kunna balansera din ekonomi än kan sms lån vara en tillfällig hjälp tills du fått ordning på din ekonomi.

5. Flexibel återbetalning

flexibel

Många sms lån företag idag erbjuder idag kreditkonton vilket ger dig möjligheten att betala tillbaka ditt lån i en flexibel takt. Har du inte pengar att betala tillbaka ditt lån denna månad kan du välja att betala tillbaka lånet om ett år. Varje månad betalar du cirka 10 % av utestående belopp.

Låna snabbt och enkelt med nedan långivare. Ansök idag och få svar direkt.

[table id=54 responsive=scroll/]

Nackdelar

 

1. Bäst under korta perioder

sms lån funkar bäst under korta perioder
Sms lån är bäst under korta perioder, lånar du över en längre period blir den sammanlagda räntan mycket hög. Se därför till att bara låna i högst 90 dagar.

2. Förseningsavgift

är sen, springer
Med fördelarna för sms lån tillkommer också nackdelar som avgifter. Betalar du inte tillbaka ditt lån i tid tillkommer avgifter. En del sms lån företag lägger även på en avgift för att förtidslösa ditt lån. Se noga över alla kostnader i samband med ditt lån.

3. Årsinkomst

tjäna pengar
De flesta sms lån företag kräver att du har en årsinkomst. Se över lånevillkoren för varje smslångivare för mer information.

4. Mindre lån

kalkylerar mindre lån
Letar du efter större lånebelopp är det bättre att söka hos banker. Sms lån företag har dock under den senaste tiden ökat sina lånebelopp.

5. Svenskt bankkonto


Sms lån företag kräver oftast att du har ett svenskt bankkonto.

Vilka fördelar och nackdelar tycker du att det finns med sms lån?

/Sofia
Enkla Lån