Behöver du ta ett lån snabbt? Privatlån finns tillgängligt för dig som vill låna pengar tryggt och enkelt. Hos Wästgöta Finans kan du låna pengar till bil eller att bygga ut huset. Lånebeloppet ligger om upp till 500 000 kr med en återbetalning på 2 – 10 år. Effektiva räntan är 3,52 – 23,60 %. 

Klicka och ansök här >

 

Wästgöta Finans

Wästgöta Finans är en del av Jula som erbjuder produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Tidigare har du kunnat handla dina produkter på avbetalning men nu har de då startat Wästgöta Finans. Wästgöta Finans är en renodlad kreditgivare tillgänglig för dig som ska bygga ut, skaffa bil eller renovera. 

 

Grundkrav

Är du nyfiken på grundkraven, prislista eller utbetalning? Då kan du fortsätta läsa. Grundkraven för att ta ett lån hos Wästgöta Finans är följande. Du ska vara över 18 år gammal, folkbokförd i Sverige, inte ha någon skuld hos Kronofogden och inte något existerande lån hos Wästgöta Finans. 

Klicka och ansök här >

 

Kostnad

Räntan på lånet varierar och är individuell mellan ett spam om 3,45 % – 17,45 %. Villkoren bestäms efter kreditprövning. Exempel på kostnad för ett lån om 90 000 kr med löptid på 3 år och ränta 8,25 % med en effektiv ränta om 9,94 % är 13 774 kronor. Totalkostnad för lånet är 103 774 kronor. Detta motsvarar en återbetalning om 2 876 kronor per månad. 

 

Avgifter att ta i beaktning vid privatlån hos Wästgöta Finans är uppläggningsavgift om 250 kr, aviavgift/administrationsavgift om 45 kronor. Säkerställ alltid att du kan betala tillbaka privatlånet i tid. Kan du inte betala tillbaka lånet inom den löptid som är avtalad med Wästgöta Finans tillkommer en avgift och dröjsmålsränta vid sen eller utebliven betalning. Påminnelseavgiften ligger på 60 kronor och förseningsavgiften på 100 kronor. Dröjsmålsräntan är 2 % och inkassoavgift om 180 kronor. 

Klicka och ansök här >

 

Utbetalning

Utbetalningen sker relativt fort och ligger inom 1-3 bankdagar. Har du frågor kring utbetalningen eller andra typer av frågor kan du alltid ringa Wästgöta finans på telefonnummer 05511 34 76 00. Adressen till företaget är Wästgöta Finans AB, Box 363, 532 24 Skara. Kundservice är öppet Mån – Fre 08:00 – 17.00. 

 

Kreditupplysning

För att Wästgöta finans ska kunna bevilja en kredit behöver de bra underlag för att avgöra risken vid utlåningen och beviljandet. En kreditupplysning är till för att göra en riskbedömning. Det är till för att veta om du har rätta förutsättningar att betala räntor och amortering på ett eventuellt lån. Detta baseras på dina personliga och ekonomiska historik och nuläge. Kreditupplysningen på Wästgöta finans görs via Bisnode. Detta innebär att du kan ta lån utan UC hos Wästgöta Finans.

Klicka och ansök här >

 

Balans i livet och ekonomin

Som din låneförmedlare tycker vi det är viktigt att du har en hållbar och sund ekonomi. Din situation i livet bör styra vilka ekonomiska beslut du tar. Detta gäller lån eller sparande. Skulle du vara orolig eller ha frågor gällande din ekonomi eller ett lån på Wästgöta Finans är du välkommen att kommentera i kommentarsfältet.