[table id=33 responsive=scroll/]

Låna ränte- och kostnadsfritt i 14 dagar.

Med nya lånet Loanstep kan du låna från 15 000 kronor till 50 000 kronor upp till 60 månader. Deras korttidslån ligger på 1 000 kronor till 5 000 kronor och har en kortare löptid. Loanstep låter alla personer, nya och återkommande kunder att låna ränte- och kostnadsfritt i 14 dagar. Prova på deras tjänst kostnadsfritt.


 

Låna pengar av privatpersoner.

Loanstep är inget vanligt snabblåneföretag. De fungerar som förmedlare mellan personer som har pengar över och vill låna ut till låntagare. Detta gör att du inte lånar från företaget utan från andra personer och företag. Räntan går därför inte till företaget utan till den person som du lånar av. Har du därför pengar över kan du tjäna pengar genom att låna ut till låntagare. För din säkerhet använder sig Loanstep av kunniga revisorer som KPMG. Alla pengar finns på ett särskilt klientmedelskonto som är separat från företagets övriga ekonomi.


 

Korttidslån och långtidslån.

Loanstep erbjuder korttidslån och långtidslån. Korttidslånet ligger mellan 1 000 kronor och 5 000 kronor. Löptiden för de kortare lånen ligger på 61 dagar. Långtidslånen ligger mellan 15 000 kronor och 50 000 kronor med löptider upp till 60 månader. Loanstep ansvarar för identifiering och kreditkontroll men är ej part i kreditavtalet, utan agerar endast som förmedlare. Väljer du att avvakta med att betala tillbaka lånet efter 30 dagar har gått, går hela räntan tillbaka till de personer som har lånat ut kapitalet från början. Detta ”kan vara din granne eller din bästa vän”.


 

Ge inte upp din låneansökan i första taget.

Tidigare lånade Loanstep ut mindre belopp men har nu valt att öka deras maxbelopp. Får du avslag på din ansökan kan du kontakta Loanstep igen. De gör då en manuell bedömning av din betalningsförmåga. Under rätt omständigheter kan de bevilja personer som har betalningsanmärkningar.


 

Grundvillkor hos Loanstep

  • 18 år
  • Deklarerad inkomst
  • Svenskt bankkonto
  • En sedvanlig kreditprövning 

Bra och trygg service.

Det viktigaste för Loanstep är att kunderna ska få en bra service och känna sig trygga i sitt val. Deras lån är dyrare än konkurrenter och de kompenserar därför deras höga kostnad med en exceptionell kundtjänst. Du kan kontakta Loanstep via telefon, chatt och mejl. De satsar också på finansiella råd och tips genom information och nyhetsbrev.


 

Enkel ansökan.

Ansökan är enkel genom ett webbformulär på deras hemsida. Under ansökningsprocessen legitimerar du dig enkelt med BankID. Du får snabba besked på din ansökan. Uppfylls de krav som finns på deras hemsida kan du simma lugnt. När du har beviljats ett lån kontrolleras att det finns tillräckligt med kapital insatt från sparare och sedan sker en utbetalning till dig.


 

Faktura med inbetalningsuppgifter.

Faktura med inbetalningsuppgifter skickas till dig inom några dagar. Betalar du tillbaka inom 14 dagar från dagen då lånet utbetalades betalar du endast lånesumman eftersom Loanstep har ett erbjudande om 14 dagar räntefritt. Alla detaljer gällande ditt lån finns i ditt konto. Du kan alltid logga in i ditt konto och se uppgifterna om ditt lån direkt.