Aasa kredit är inte längre en samarbetspartner.
Gå till andra erbjudanden genom att klicka här. 

[table id=11 /]

[table id=12 responsive=scroll /]

Ett populärt sms lån som godkänner de flesta.

Aasa kredit är ett finansiellt företag som är relativt nya. Hos Aasa kredit kan du låna mellan 10 000 – 50 000 kronor. Du kan låna upp till 24 månader och du slipper därför ansöka om förlängningar. De använder sig av en rak amorterings som skiljer sig från de andra sms långivarna. Vi flaggar för uppläggningsavgiften som ligger på 490 kronor och den månatliga avgiften på 90 kronor. Aasa kredit är ett populärt sms lån eftersom räntan enbart är 29.9 %. Det innebär en lägre kostnadsutveckling om du behöver låna pengar en längre period.

 

Villkoren för ett lån.

Villkoren för att ansöka om lån hos Aasa kredit är att man ska ha fyllt 20 år, ej betalningsanmärkning, deklarerad inkomst, folkbokförd i Sverige och svenskt bankkonto. Kreditprövning görs alltid i samband med ansökningen. Läs om hur du ökar din kreditvärdighet här.

Enkel och smidig ansökan online.

Aasa kredit erbjuder inte kortsiktiga lån utan erbjuder lån under en längre period. Företaget är svenskt och grundades år 2012. Ansökan är enkel och smidig och de ger ofta ett snabbt svar på din ansökan. Du behöver ingen säkerhet och de frågar inte vad du ska göra med dina pengar. Vill du låna pengar till billån, bolån eller semester hjälper de dig. De beviljar ett stort antal kunder i ansökningsprocessen.

 

Aasa Kredit är ett globalt företag.

Aasa kredit är en del av Aasa Global Group som grundades i Estland 2011. Aasa global har dotterbolag i Finland, Polen och Baltikum. Kreditgivaren kombinerar egenskaper som snabbhet, enkelhet och öppenhet samt säkerhet. Alla kunder precis som hos andra kreditgivare går igenom en kreditvärdering. Hemsidan ser designmässigt ok ut men de har en del textfel vilket kan vara bra att känna till. Information om effektiv ränta är inte tydligt informerat på deras hemsida. Dock behöver inte en låneprodukt vara sämre än något annat för ett de har dåliga översättningar på deras hemsida. Men självklart kan det tyckas vara oseriöst.