Klicka och ansök här >

Credway – Snabblån upp till 30 000 kronor

 

Credway är en långivare som ger mindre konsumtionslån på upp till 30 000 kronor till privatpersoner. Bakom Credway Bank står finansbolaget Northmill Bank AB som sedan 2006 är etablerat på den svenska marknaden. Det är enkelt att ansöka om Credway lån och ansökningsprocessen går smidigt.

 

Korta fakta om Credway

Du kommer till Credway Logga genom att gå till Mina sidor. Där hittar du allt du behöver för att hantera din kredit. 

Credway öppettider är generösa eftersom de har öppet varje dag, även på helger och röda dagar. Öppettider Credway är 7-19 på vardagar och 10-18 under helger och röda dagar.

Det enklaste sättet att ta Credway kontakt är via deras chat, något som 90 % av deras kunder föredrar. Alternativa kontaktvägar är telefon och mail.

Klicka och ansök här >

Inloggning och betalning hos Credway recension

Klicka på Credway Mina sidor för att se dina uppgifter och kunna genomföra dina transaktioner. Credway login är mycket smidig eftersom du endast behöver identifiera dig med hjälp av Mobilt BankID. 

 

Under Mina sidor kan du se alla dina fakturor och transaktioner samt höja din kreditgräns och göra uttag. Du har direkt överblick över vilken summa som du har tillgänglig på kontot och hur mycket som du redan har utnyttjat av din kredit. 

 

När det är dags att betala krediten kan du välja mellan olika betalsätt, delbetalning, faktura eller autogiro genom Credway Arvato. Det är Arvato Finance Credway som sköter autogirodragningar och frågor kring det kan man ställa till dem. Månadsräntan för ett Credway lån är 2,17 % (effektiv årsränta 29,33 %), men detta är en generell prissättning.

Klicka och ansök här >

 

Ansökningsprocessen hos Credway

När du ska ansöka om ett Credway lån så börjar du med att ansöka om ett visst kreditbelopp, det vill säga hur mycket pengar du vill låna av Credway. Sedan bestämmer du vilket belopp som du vill ta ut vid det första tillfället, hela summan på en gång eller delar av den. Du kan välja en återbetalningsperiod på mellan 5 och 72 månader. Inget Credway sms behövs i ansökningsprocessen. 

När du har fyllt i alla uppgifter i din ansökan får du ett preliminärt besked inom en timme om den har blivit beviljad eller inte. Det valda beloppet sätts då direkt in på ditt konto.

Vad gäller Credway betalningsanmärkning kan man få ett lån även om man har det eftersom credway alltid gör en enskild bedömning av varje ansökan.

Credway UC

Vid ansökningsförfarandet är det lagkrav på att en kreditupplysning ska tas, men Credway gör det hos Creditsafe, vilket innebär att själva förfrågan inte syns hos Upplysningscentralen, UC. En kopia av kreditupplysningen skickas alltid till din digitala brevlåda eller folkbokföringsadress.

Klicka och ansök här >

Däremot syns kreditengagemanget hos UC om din ansökan blir beviljad. Det påverkar dock inte din kreditvärdighet. 

Credway uttag

Minsta Credway utbetalning är 500 kronor per gång. Kunder hos Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken får sina pengar inom en timme under Credways öppettider. Till övriga bankkunder kommer insättningen på kontot samma eftermiddag om uttaget gjordes innan klockan 13.30, i annat fall nästkommande bankdag. Det går inte att få Credway utbetalning helg.

 

Credway recension

Credway omdöme är genomgående goda, kunderna verkar uppskatta en smidig ansökningsprocess och snabba utbetalningar. Man kan läsa frågor på Credway forum som Credway Flashback om någon som använt Credway och de flesta låntagare verkar tycka att deras site:credway.se Credway fungerar på ett bra sätt. 

 

Viktigt att komma ihåg är att inte Credigo Credway inte är samma kreditgivare, de är två olika kreditbolag.

Klicka och ansök här >