Enkla Lån samarbetar inte med Euroloan och rekommenderar därför följande kreditkonton istället: 

FerratumFlexkontotFlexlimitLånbutikenMobillån och Risicum.

KREDITKONTOLÅNESTORLEKAREFF. RÄNTAMÅNADSRÄNTA
2 000 - 50 000 kr30.91 %17.5 %

EGENSKAPER   
Grundkrav:Åldersgräns 18 år, ha ett elektroniskt BankID och inneha ett svenskt personnummer. Kredit med betalningsanmärkning:Ja, men det varierar beroende på lånestorlek.
Maxlån, ny kund:50 000 krErbjudande: Nej
BankID:Ja, enkel legitimering med E-legitimation.Kredit utan UC:Nej, kreditupplysning hämtas från UC.
Pengar samma dag:Pengar direkt efter att din kredit är godkänd. Därefter begär du en överföring till ditt konto. Har du konto i Nordea får du pengarna samma dag som uttaget begärs. För andra banker kan det ta mellan en till två bankdagar innan du har pengarna på ditt konto. Vid inskickad och behandlad ansökan efter kl 15.00 eller helgdag behandlas ditt ärende nästkommande bankdag. Utbetalning helg:Nej

Snabb och smidig onlinekredit

Euroloan hjälper dig som behöver en lösning på plötsliga och återkommande kreditbehov. Med deras OnlineKredit kan du snabbt och smidigt låna pengar. Via datorn, mobilen eller surfplatta kan du enkelt sköta en godkänd löpande kredit. Ansökan om en onlinekredit är helt kostnadsfri. Du betalar enbart när krediten nyttjas. Kreditbeloppen ligger mellan 2 000 – 50 000 kronor.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

 

Vänlig service och trygghet

Euroloan tillhör ELCF Sweden AB som är ett svenskt finansbolag. Ursprungligen växte företaget fram i Finland år 2007. De ingår i en finsk finanskoncern som verkar i länderna kring Östersjön. Kreditgivaren är ett relativt ungt företag och har utvecklat snabba och säkra datasystem. Genom deras interna utvecklingar och kapacitet har de kunnat erbjuda nya tjänster, snabb service och en trygghet när du lånar pengar.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

 

Vad är ett kreditkonto?

Euroloan, Ferratum, Flexkontot, Flexlimit, Kreditkontot.se, Lånbutiken, MobillånRisicum och Vivus erbjuder kreditkonto. Ett kreditkonto är en kredit med fria uttag och flexibel återbetalning. Avbetalning sker i egen takt med en minsta återbetalning av utnyttjad kredit per månad

LÄS MER:   Meddelandelån
Show Buttons
Hide Buttons