Enkla Lån är en sida för att jämföra enkla lån. Enklalån som hjälper till vid snabb och enkel finansiell hjälp, där det inte krävs långa utredningar och som dessutom erbjuder flexibla återbetalningar. Den finansiella marknaden har de senaste åren revolutionerats av nya teknologier som gör det möjligt att erbjuda specialanpassade lösningar.
 

Utmärkta recensioner

De flesta enkla-lån företag har väldigt bra recensioner eftersom de kan och har möjligheten att hjälpa till vid oväntade utgifter när banken säger nej. Enkla lån-företagen verkar dessutom på en marknad med hård konkurrens och de måste därför sköta sina spelkort rätt för att inte kunderna ska över till bankerna. Priserna har dessutom sjunkit de senaste åren eftersom det är väldigt hård konkurrens och priserna har pressats ner. Till skillnad från bankerna som inte har lika stor konkurrens behöver de inte tänka på varje individ.

Det finns ett stor behov av enkla lån idag och det kan man enkelt se genom att följa omdömen skrivna av tidigare kunder hos enkla-lån företagen.Genom Trustpilot som är en av världens största nätbaserade omdömescommunitys kan man enkelt söka på företag och höra vad tidigare kunder säger. De största företagen inom enkel lån som Ferratum och Flexlimit har utmärkta recensioner.

Ferratum

Ferratum Trustpilot
 
Exempel på recensioner som skrivits av tidigare kunder är till exempel:

”Mycket bra!!!
Har använt Ferratum flera gånger för snabba lån och är helnöjd… Jag får alltid besked på 0.005 sekunder, pengarna brukar finnas dagen efter, och de gånger jag haft telefonkontakt med Ferratum har deras service varit mycket bra… Kredittjänsten på deras sida är också väldigt bra och lättöverskådlig, man ser tydligt på en graf hur mycket man har lånat, samt vad man behöver betala per månad!” – Martin.

”Enkel kreditgivare och ha göra med
Enkel kreditgivare och ha göra med. Enkel utbetalning samt återkopplingen är suverän. Tydlig hemsida där det framgår vad må betalar för. Rekommenderas!!!” – Michell

Euroloan

Euroloan Trustpilot

Flexlimit

enkla lån flexlimit trustpilot

 

Enkla Banlån, recensioner

Jämför storbankernas recensioner ser vi en stor skillnad.

Swedbank Trustpilot

”Kontakta oss!! HUR DÅ?
Försökte idag få svar på varför Swedbank skickar ut brev till oss – som inte varit kunder på flera år!!!? Ringde till lokalkontoret – som visar det sig senare – inte öppnat sin telefon!, kl.10:42 !!! Hamnade i centralväxeln och fick köplats 84 …!!
Försökte under tiden chatta men fick svaret; Det var för lång fråga. Gör den kortare. Nästa svar: Det kan vi inte svara på – kontakta lokalkontoret istället…
DE HAR STÄNGT ALLA DÖRRAR OCH SLÄNGT NYCKLARNA… FÖR ATT SLIPPA BESVÄRLIGA KUNDKONTAKTER. Verkar det som i alla fall.” – Bernt

 

Enkla lån, fördelar och nackdelar

Enkla Lån, fördelar och nackdelar.
 

Jämför enkla lån och ansök här

[enklalan bord=en]
 
/Enkla lånJämför enkla lån