[table id=35 responsive=scroll/]

Låna upp till 20 000 kr räntefritt.

Hos lånbutiken kan du låna upp till 20 000 kronor utan ränta i 30 dagar. Den räntefria perioden är till och med den första fakturans förfallodag. Förfallodagen bestämmer du helt själv. Erbjudanden gäller kreditlånet. Kreditlånet är som ett kreditkort med flexibla uttag och återbetalningar. Pengarna sätts in direkt på ditt konto. 

Vem kan låna räntefritt?

  • Du måste vara 20 år gammal.
  • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
  • Du har inga betalningsanmärkningar hos kronofogden.
  • Du har ett Bank-Id.
  • Du har en regelbunden inkomst. 

Lånbutiken.se – Hos oss får du låna.

Lånbutiken erbjuder ett bättre alternativ att låna upp till 20 000 kronor. Pengarna finns tillgängliga flexibelt och säkert vid oförutsedda utgifter. Lånbutiken är ett nytt varumärke på den svenska sms lån marknaden. De har dock en stark grund att stå på eftersom de är en del av Risicum Capital AB. Risicum Capital AB har funnits sedan 2014 och har en stark och lång bakrund i snabblånebranschen. De har nu med hjälp av nära kontakt och förståelse för kunden skapat en ny produkt och ett varumärke i annat namn som heter Lånbutiken. Ansök idag och testa ett helt nytt snabblån. 

Internetlån och sms lån utan säkerhet.

Snabblånet ligger mellan 500 och 20 000 kronor. Lånet ges utan säkerhet. Din låneansökan behandlas direkt och du får svar på bara några minuter. Lånet utbetalas alla dagar i veckan mellan 7 och 22. Ansökan är helt gratis och kan göras dygnet runt, alla dagar i veckan. 

Förlänga återbetalningstiden.

Lånbutiken erbjuder ett kreditkonto. Varje månad får du en faktura och har du inte möjlighet att betala i tid finns möjligheten till 14 dagars extra återbetalningstid. De har även en vänlig kundtjänst som finns tillgänglig vardagar 7-21 och lördagar 9-17.