[table id=18 responsive=scroll/]

[table id=18 responsive=scroll/]

Det klassiska sms lånet

Monetti är det klassiska sms lån företaget. De strävar efter att vara så tydliga som möjligt med sina lånekostnader. De erbjuder en löptid om 12 månader och en lånestorlek om upp till 20 000 kr. Det större lånebeloppet från 5 000 kr kallas även privatlån eftersom det är möjligt att välja en längre betalningsplan. Monetti har relativt lägre priser på de större lånen. Återbetalning kan du dela upp på två till tolv delbetalningar.

Varje månad har Monetti cirka 10 000 kunder. Få kunder hamnar hos kronofogden eftersom de tillämpar en ansvarsfull kreditgivning. De lånar enbart ut pengar till personer som de anser kan betala tillbaka deras lån i tid.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

 

Sms lån utan UC och sms lån med betalningsanmärkning

Monetti använder Bisnode kredit och därför kan du låna upp till 20 000 kr utan UC. De godkänner även Sms lån med betalningsanmärkning beroende på lånestorlek. Effektiva ränta varierar från 85,1 % till 5 641,0 %. Uppläggningsavgiften ligger på 350 kr och avikostnad om 90 kr. Generella villkor är följande: Åldersgräns 18 år, deklererad inkomst, ej skuldsaldo hos Kronofogden, folkbokförd i Sverige och kreditprövning görs alltid.

 

Monetti vill bli den ledande sms-långivaren för låg-och medelinkomsttagare i Norden och Baltikum. Monetti fokuserar på de som är missnöjda med produkter och tjänster från traditionella finansiella institutioner. Genom innovation, lägre priser och effektivitet når de sina mål.

 

Monetti är ett av de första företagen att godkännas av finansinspektionen och de är även med i Branschorganisationen för snabblån – S.K.E.F. Med Monetti lånar du tryggt och säkert. Eftersom Monetti har varit på marknaden i flera år indikerar det att kunderna har större förtroende för deras produkter. Monetti var tidigare den största sms långivaren men eftersom det kommer nya sms lån aktörer på marknaden förlorar de sin starka position.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

 

Ansökan om lån via internet, telefon eller sms

Monetti erbjuder tre olika alternativ att ansöka om lån, internet, telefon eller sms. Ansöker du om lån får du besked direkt. Är din ansökan behandlad före kl 13.00 har du pengarna på ditt bankkonto samma eftermiddag. Ansöker du efter kl 13.00 på fredagar eller under helger finns pengarna på ditt konto senast måndag förmiddag. Identifieringsmetoden för nya kunder sker via e-legitimation eller BankID. Har du ingen e-legitimation ombeds du att skicka en kopia på din id-handling. Denna metod är bra för att minska kreditförlusterna i samband med bedrägeri. Det kan dock vara svårt för äldre personer att ansöka om lån hos Monetti eftersom de eventuellt inte äger en smartphone eller en scanner.

 

Befintliga kunder ansöker om lån via sms

Är du en befintlig kund kan du enkelt ansöka via sms. Genom att skicka Monetti SUMMA LÖPTID” till 71616. Till exempel, för att ansöka om ett SMS lån på 7000 kronor i tre månader, skriver du Monetti 7000 3 och skickar meddelandet till nummer 71616.

 

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

 

 

Kundtjänst öppettider

[table id=53 mode_scroll/]

 

Kontakt

Telefon:
08 588 581 00

E-post:
info@monetti.se

Besöksadress:
Medborgarplatsen 3
Söderhallarna plan 10
Stockholm

Postadress:
Folkefinans AS Norge Filial Sverige
Box 4285
102 66 Stockholm

Klicka och ansök kostnadsfritt nu