Creditstar är inte en samarbetspartner med Enkla Lån.
Ansök om andra lån här. 

LÖPTID 90 DAGARLÅNESTORLEKAREFF. RÄNTAMÅNADSRÄNTA
500 - 20 000 kr39.38 %Varierande

EGENSKAPER   
Grundkrav:Åldersgräns 18 år, giltigt mobiltelefonnummer, en fast årlig inkomst, ett giltigt identitetskort, vara bosatt i Sverige, kunna identifiera dig via din internetbank och bli godkänd i Creditstars kredit- och bedrägerigranskningskontroll. Sms lån med betalningsanmärkning:Nej
Maxlån, ny kund:5 000 krErbjudande: Nej
BankID:Ja, enkel legitimering med E-legitimation/internetbank.Lån utan UC:Ja, Creditstar använder Bisnode Kredit.
Pengar samma dag:Överföringar via storbankerna Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken kan ta enbart15 minuter. Utbetalning helg:Nej

Praktiska korta lån med tydliga villkor

Creditstar erbjuder en lättillgänglig finansiell tjänst. Lån om upp till 20 000 kronor erbjuds till privatpersoner med en löptid om upp till tre månader. De vill gärna betona att deras kundtjänst är kunnig och trevlig. Creditstar har konton i alla större banker. Detta innebär att din utbetalning inte tar mer än 15 min. Detta kan dock variera beroende på bank och dess villkor.

Bekvämt, flexibelt och lättförståeligt

Sedan år 2006 har de funnits på marknaden och erbjudit finansiella produkter, bekvämt, flexibelt och lättförståeligt. Genom att ha en nära kontakt med deras kunder har de kunnat uppfylla deras förväntningar och behov. Det svenska företaget till hör en internationell koncern. 

Tillgängligt lån som underlättar vardagen

Creditstars tjänst underlättar personers vardag. Vid oväntade utgifter kan vemsomhelst vända sig till dem och känna en trygghet när de behöver en enkel, tydlig och kortfristig finansiell hjälp. De bemöter alla kunder på samma sätt och genom att vara vänliga och respektfull. Fokus ligger på tillit och kunders gillande.

Show Buttons
Hide Buttons