Jämför lån upp till 600 000 kronor

EverydayPlus nya namn är OPR Privatlån. Låna 10 000 – 100 000 kr. Vi samarbetar ej med OPR-privatlån

[table id=22 responsive=scroll/]

[table id=21 responsive=scroll/]

Som ett kreditkort i din mobil

EverydayPlus är en flexibel kredittjänst med möjlighet om en kreditgräns upp till 20 000 kronor. Låna 20000 kronor till vad du vill, utan någon fast årsavgift eller dolda kostnader. Genom att ansöka om en kredit en gång blir du beviljad en kreditgräns. Därefter kan du överföra din kredit när du vill till ditt bankkonto. Överför pengar gör du via internet eller mobiltelefonen (everydayplus app).

Everyday online ansökan

Att ansöka om en kredit hos EverydayPlus är helt kostnadsfritt. Du betalar enbart för den kredit du nyttjar och inte för hela kreditgränsen. Faktura för att kunna betala tillbaka din kredit som du nyttjat får du en gång i månaden. Har du till exempel gjort uttag i december betalar du nästkommande månad som i detta fallet blir januari. Everydayplus ger dig möjligheten till delbetalning. På delbetalningarna anges ett minimibelopp som ska betalas varje månad.

Vad är ett kreditkonto?

EuroloanFerratum, Flexkontot, Flexlimit, Kreditkontot.se, Lånbutiken, MobillånRisicum och Vivus erbjuder kreditkonto. Ett kreditkonto är en kredit med fria uttag och flexibel återbetalning. Avbetalning sker i egen takt med en minsta återbetalning av utnyttjad kredit per månad. Läs om skillnad mellan sms lån och kreditkonto här.