[table id=29 responsive=scroll/]

[table id=16 responsive=scroll/]

Låga räntor på högre belopp

Hos Daypay kan du låna upp till 10 000 kr i 30, 60 eller 90 dagar. Pengarna har du direkt i ditt bankkonto om din ansökan är behandlad innan klockan 13.30. Får du inte pengarna samma dag kommer det nästkommande vardag. Daypay har relativt låga räntor på högre lånebelopp. De är godkända av finansinspektionen. Hög beviljandegrad vilket innebär att de flesta blir godkända så länge du tillhör kategorin som följer deras villkor. Läs mer om deras villkor nedan.

 

Lånevillkor

Villkoren som gäller för ett snabblån hos Daypay är följande: minst 20 år gammal, folkbokförd i Sverige och du bör inte ha några betalningsanmärkningar. För nya kunder kan en identitetskontroll utföras. Detta innebär att Daypay ringer upp dig för kompletterande uppgifter. Tidigare kunder måste alltid ha betalt tillbaka deras tidigare lån innan de kan ansöka om ett nytt (om inget annat är överenskommet).

 

En liten och gammal betalningsanmärkning kan godkännas

Alla låneansökningar kreditprövas individuellt. Inkomst, underskott av kapital och betalningsanmärkningar tas i beaktning. Vanligtvis brukar de inte bevilja lån med betalningsanmärkning. Har du dock en liten och gammal anmärkning kan de ha överseende med din betalningsanmärkning. Vid ansökan kan ett lägre belopp eller kortare avbetalning godkännas beroende på din profil. Har Day Pay ingen information om dig sedan tidigare kan det finnas en risk och då lånar de ut en mindre summa. Sköter du dock ditt första lån och betalar tillbaka i tid blir det lättare att få ett högre belopp och en längre avbetalningstid. Fakturan skickas varje månad till din e-post om annat ej överenskommits. Kontrollera gärna att du har lämnat rätt mejladress.

 

Sms lån utan UC

Daypay erbjuder sms lån utan UC. De använder sig av Creditsafe.