Klicka och ansök här >

Lendo är en låneförmedlare som erbjuder lån till både privatpersoner och företagskunder. Ansökningsprocessen sköts via hemsidan Lendo se, som fungerar som en jämförelsesajt för lån, där du ansöker om ett låneerbjudande.

Kort fakta om Lendo lån

Med Lendo privatlån kan du låna upp till 600 000 kronor och som företagskund upp till 2 miljoner kronor. När du ansöker om lån genom Lendo skickas din ansökan direkt vidare till 35 svenska banker och kreditbolag om du är privatperson och 15 finansbolag om du väljer Lendo företagslån. Din ansökan behandlas inom 24 timmar (vardagar) varefter du väljer det lån och den långivare som passar dig bäst. 

Klicka och ansök här >

Lendo kontakt är enkelt att få och du når dem alla dagar genom kundservice@lendo.se eller via Lendo telefonnummer på 0771-13 13 10.

Ansökningsprocessen

Ansökningsprocessen för att ansöka om ett lån genom Lendo är mycket enkel. På första sidan fyller du i uppgifter om vilket belopp du vill låna och under hur lång tid. Här meddelar du om du har för avsikt att använda Lendo samla lån möjligheten, Lendo hjälper dig då att betala av på dina redan befintliga lån. Därefter anger du dina personuppgifter. Om du ansöker som företagskund klickar du på Företagslån och kommer till motsvarande sida. Här måste du dels identifiera dig med BankID samt ha en ledande position inom företaget för att få ansöka. Lendo är utan tvekan den snabbaste sajten och ansökan tar under 2 minuter.

Klicka och ansök här >

 

Lendo billån

Lendo har ett särskilt billån, där du kan låna pengar för bilköp till hela bilens värde. Du sätter då bilen som säkerhet, i övrigt fungerar låneprocessen som vanligt vid ett Lendo bank lån.

Tar Lendo UC?

Fördelen med att låna genom Lendo är att de endast tar en kreditupplysning,vilket är det som syns hos Upplysningscentralen (UC) och som gäller för alla låneansökningarna.

Klicka och ansök här >

 

När det kommer till Lendo vilka banker använder de sig av? Alla Lendo banker och låneinstitut är mycket välrenommerade och du hittar namn som SEB, Swedbank och IcaBanken. Du får genom ett snabbt och enkelt förfarande ett låneerbjudande och kan välja det förmånligaste för dig. 

 

Efter ansökan

Under tiden de 24 timmarna kan du när som helst med ditt BankID logga in på lendo.se och se dina inkomna  läneerbjudanden. Varje gång du får ett nytt erbjudande aviseras du via mail och sms. 

När du har accepterat och skrivit avtal kommer Lendo kontakta dig för att erbjuda Lendo trygghetsförsäkring, denna gäller som ett extra skydd om betalningsförmågan försämras på grund av sjukdom eller arbetslöshet. Lendo försäkringar kan vara ett bra komplement till ditt nya lån.

Klicka och ansök här >

 

Det finns ingen Lendo ränta utan i ditt erbjudande får du en individuell låneränta. Om du har frågor kan du kontakta Lendo kundtjänst.

Recension

Säkert har du sett Lendo reklam på TV, där stora procent-tecken dansar runt utklädda som tygmonster? Är Lendo bra kanske du undrar och vår bedömning är att Lendo är en av de bästa jämförelsesajterna för lån. Många undrar om de ska välja Advisa eller Lendo, om ett snabbt och enkelt ansökningsförfarande är viktigt så är Lendo det självklara valet. Vad gäller Lendo eller Freedom Finance så har Lendo en kortare process, men Freedom Finance har sin kundtjänst öppen dygnet runt, alla dagar.

Klicka och ansök här >

 

Lendo bolån finns inte för närvarande, men ett bolån Lendo kan komma att bli aktuellt i framtiden. Lendo Flashback omdömen är i allmänhet positiva.

 

Om du är intresserad av att söka Lendo jobb kan du klicka på knappen Karriär längst ner på hemsidan.

 

Lendo Allabolag hittar du information som visar en stark ekonomisk utveckling under en längre tid. Bolaget registrerades 1995.

 

Klicka och ansök här >