Om Sambla

Sambla marknadsför sig som den nya generationens låneförmedlare. Sedan starten har deras filosofi alltid varit densamma – att jämföra långivarnas erbjudanden så att alla, oavsett vem du är och vad du gör, alltid ska få det bästa möjliga banklånet. Från deras kontor i Stockholm, Lund, Oslo och Helsingfors har de fram till idag hjälpt över 390 000 kunder att jämföra sina lån.

Klicka och samla lån här >

Tryggt

Din trygghet är viktig för dem. För att kunna erbjuda högsta möjliga säkerhetsnivå – SSL-certifierad med krypterad data, samarbete med UC och signering med BankID – har de utvecklat egna unika affärssystem. Systemet gör hela processen snabb och enkel, från inledande jämförelse tills dess att pengarna finns på kontot. Pengarna sätts antingen in på kontot eller hos långivaren, beroende på om det är ett nytt lån eller lån som ska lösas in.

Snabbt och enkelt

Alla långivare ger olika villkor till olika kunder. Med Sambla får du erbjudanden från upp till 40 olika långivare när du söker om privatlån / blancolån eller när du vill samla befintliga lån. Sedan väljer du det bud som passar dig bäst. Med ett betyg på över 4.8/5 vet de att kunderna är nöjda med villkoren på de lån de förmedlar.

Kostnadsfri ansökan – 40 samarbetspartners

Att använda sig av Sambla är helt kostnadsfritt. När du lånar via Sambla tas endast en kreditupplysning hos UC. Det tillkommer inga som helst räntepåslag eller extra kostnader genom deras tjänst jämfört med om du själv vänt dig till varje bank eller långivare.

Samla lån och krediter – Låna upp till 600 000 kr

Ansök på 2 minuter och få besked idag

Klicka och samla lån här >

Sedan starten 2014 har Sambla hjälpt över 390 000 nöjda kunder att låna med låg ränta.

  • Spara pengar med lägre ränta
  • Fler än 40 långivare
  • Ansök på 2 minuter och få besked samma dag
  • Endast en kreditupplysning hos UC

Krav för att låna:

  • Du måste vara minst 18 år
  • Ha en månadsinkomst på minst 8400 SEK
  • Varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år
  • Inta ha haft något skuldsaldo hos Kronofogden de senaste 6 månaderna

Klicka och samla lån här >