Nya och effektiva sms lån.

Nya metoder och effektivare sätt att låna pengar finns alltid att hitta på marknaden. Enkla Lån håller alltid ögonen öppna för nya och enkla lån-metoder. Dagens teknik tillåter företag att anpassa sitt utbud till det maximala. Swish är en revolutionerande betalningsmetod som förenklar hur vi betalar för en vara och tjänst, dessutom hjälper den oss när vi ska föra över pengar till familj och vänner.

Swish är en relativt ny teknik som långivare använder sig av. Istället för att överföra eller skicka pengar till ditt konto skickas en betalning till ett mobilnummer som är anslutet till Swish. För att det ska vara möjligt att få pengar genom Swish är det viktigt att du har ett svenskt telefonnummer som är kopplat till Swish.

 

Hur skaffar jag Swish?

Swish är enkelt att ansluta sig till. Gå till din internetbank och anslut dig till Swish där. I din internetbank kopplar du ihop ditt bankkort med ditt mobilnummer. När du har gjort detta kan du börja använda tjänsten och ta emot pengar via ditt mobilnummer. En förutsättning är också att du ladda ner Swish-appen ”Swish Betalningar” och ”BankID säkerhetsapp”.

 

Swish lanseras.

Låna pengar via Swish är en helt ny metod som långivare idag inte använder sig av. Anledningen är främst på grund av tekniska begränsningar hos Swish. Hos en del sms lån-företag kan du idag återbetala ditt lån med Swish men tyvärr finns inga sms lån företag som erbjuder utbetalningar vis Swish. Swish har nyligen släppt en företagslösning och det kan hända att detta påskyndar processen för kreditgivarna att lansera lösningen.

 

Banköverföringar.

Utbetalningar sker idag oftast mellan konton. De flesta sms lån-företag har samarbete med Nordea och då görs utbetalningar samma dag beroende på hur lång handläggningstid sms-låneföretaget har. Har du en annan bank än det som sms låneföretaget samarbetar med kan det ta upp till en bankdag innan du får dina pengar. Ring alltid och kolla med sms låneföretaget om hur lång tid deras handläggningstid är. De brukar också ha en chatt där du kan kontakta dem.

Vi håller er uppdaterade om hur utvecklingen för Swish-utbetalningar sker. Vill du inte vänta tills dess kan du jämföra lån nedan och få utbetalningar enkelt och snabbt till ditt privata bankkonto. Det tar oftast inte mer än en bankdag innan du får lånet. Gör du en ansökan tidigt på morgonen (innan 13.30) har du dina pengar på ditt konto samma dag.

Har du några andra frågor eller funderingar är du välkommen att ställa dem i kommentarsfältet eller genom vår chatt. Vi svarar direkt.

 

/Enkla LånJämför enkla lån

 

Jämför Enkla Lån upp till 600 000 kronor