[table id=23 responsive=scroll/]
[table id=24 responsive=scroll/]

Mobillån eller kreditkonto

Mobillån erbjuder den klassiska sms lån modellen, från 1 000 – 40 000 kr. Återbetalningstiden är upp till två år. Återbetalningstiden varierar beroende på om du är intresserad av deras mobillån eller kreditkonto. Mobillån har två typer av produkter: kreditkonto och snabblån (mobillån).

 

Villkor

Villkor för att låna av Mobillån är följande: åldersgräns 20 år, ej betalningsanmärkning, minst 150 000 kr i taxerad inkomst, folkbokförd i Sverige, ha ett mobilabonnemang och utöver detta gör de en generell bedömning av din betalningsförmåga. Mobillån använder Creditsafe och därför kan du ta ett lån utan UC.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

Visionen för Mobillån är att kunna erbjuda en enkel lösning för personer i ekonomiska behov. Deras vision är att bli det största företaget för sms lån och kreditkonto i Norden. Mobillån har utvecklat sitt produktutbud genom att erbjuda större lånebelopp och kreditkonto vilket gör dem starkare på marknaden.

Det är lätt att relatera namnet mobillån med sms lån vilket gör det lättare för kunder att söka sig till dem för ett tillfälligt lån. De är även det första mobila lånebolaget i Sverige vilket gör att många har förtroende med tanke på deras historik på marknaden.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

 

Låneansökan

Mobillån har förbättrat sin hemsida och det är lättare att ansöka om ett lån via internet. Som ny kund fyller du i formuläret på deras hemsida och verifierar dig via e-legitimation. Har du inte e-legitimation finns alternativet att skicka brev till dig per post med en kod som du återkommer med för verifiering. Du kan inte göra en låneansökan via sms.

Mobillån kundtjänst

Mobillån kundtjänst har relativt kortare öppettider i jämförelse med andra sms långivare.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

 

Vad är ett kreditkonto?

EuroloanFerratum, Flexkontot, Flexlimit, Kreditkontot.se, Lånbutiken, MobillånRisicum och Vivus erbjuder kreditkonto. Ett kreditkonto är en kredit med fria uttag och flexibel återbetalning. Avbetalning sker i egen takt med en minsta återbetalning av utnyttjad kredit per månad. Läs om skillnad mellan sms lån och kreditkonto här.