[table id=40 responsive=scroll/]
Tryggkredit tillhandahåller en trygg tjänst för snabblån till privatpersoner. Ansökningsprocessen är enkel och tydlig. Deras kundtjänst hjälper gärna till vid eventuella frågor eller funderingar. Hemsidan har stöd för den senaste tekniken gällande säkerhet för att kunna ge dig som kund tryggaste möjliga upplevelse. För att ansöka om en kredit fyller du enkelt och tryggt i ett webbformulär via deras hemsida genom bank id.

Tryggkredit erbjuder inte sms lån utan UC och sms lån med betalningsanmärkning. De är mer restriktiva för ett godkännande av lån och tillämpar ansvarsfull kreditgivning. De beviljar endast lån till personer som har en fast adress, är folkbokförda i Sverige och uppfyller de uppställda krav på återbetalningsförmåga. Lånet utbetalas till ett av låntagaren personligt ägda konto.

 

Kreditvillkor

För att kunna låna från Tryggkredit krävs följande:

  • Inte har några betalningsanmärkningar
  • Är 20 år eller äldre
  • Minst 150,000 i taxerad inkomst
  • Är folkbokförd i Sverige
  • Har ett mobilabonnemang

Utöver detta gör de en generell bedömning av din betalningsförmåga.

 

Återbetalning och avbetalning

Efter utbetalning av lånet skickas en faktura till låntagarens e-postadress. Alla betalningsuppgifter nödvändiga för att betala tillbaka lånet finns angivet på fakturan. De avgifter och räntor relaterade till lånet finns detaljerade på fakturan. Var dock alltid medveten om räntor och avgifter innan du tar ett lån så att du inte blir överraskad när du får dina första faktura. Se alltid till att kunna betala tillbaka kostnaden för lånet i tid.

Kreditkontot har en löptid om 360 och 720 dagar. Lånen är avbetalningslån (kreditkonton), s.k. annuitetslån, vilket innebär att kredittagaren ska återbetala lånebeloppet månadsvis genom lika annuiteter, inkluderande uppläggningsavgift, ränta och amortering. Återbetalning betalar du till dess att lånet blivit till fullo återbetalt. Betalar du inte i tid kan det påverka din kreditvärdighet  och möjligheten att låna igen.

En mer ingående prislista hittar du här >