[table id=152 responsive=scroll/]

Det tryggaste och flexiblaste lånet på marknaden.

Monetti har alltid erbjudit det klassiska smslånet. Nu har de dock innovativt expanderat sitt produktutbud med Monetti Flexi.

Fördelarna med Monetti Flexi:

  • Monetti Flexilån
  • Upp till 20 000 kr i kreditgräns
  • Flexibla uttag
  • Flexibel återbetalning
  • Förmånligare ränta
  • Ingen UC
  • Sms lån med betalningsanmärkning

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

 

Tydliga priser

Monetti jobbar alltid för att marknadsföra sina produkter med tydliga lånekostnader. Tidigare erbjöd de enbart en löptid om 12 månader. Nu finns Monetti Flexi som är mer flexibel med löptiden. Lånestorleken är fortfarande lån upp till 20 000 kr. Det större lånebeloppet från 5 000 kr kan även kallas privatlån eftersom det är möjligt att välja en längre betalningsplan. Monetti har relativt lägre priser på de större lånen.

 

Återbetalning

Återbetalning kan du nu bestämma helt själv när du vill göra. Det minsta återbetalningsbeloppet att betala ligger mellan 250 till  1 250 kronor. Återbetalningsbeloppet beror på den utnyttjade krediten. Tidigare kunde du enbart dela upp betalningen på två till tolv betalningar. Nu är återbetalningen flexiblare. Minsta belopp att betala per månad ligger på max 1 250 kronor vilket innebär en mindre kostnad.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

 

Ansvarsfull kreditgivning

Monetti hjälper cirka 10 000 kunder varje månad vid oförutsedda finansiella händelser. Eftersom Monetti tillämpar ansvarsfull kreditgivning hamnar få kunder hos kronofogden. Pengar lånas enbart ut till personer som de anser kan betala tillbaka lånet.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

 

Sms lån utan UC och sms lån med betalningsanmärkning.

Monetti använder Bisnode kredit och inte Upplysningscentralen. Det är därför fritt fram att ansöka om lån och slippa en registrering hos UC. Låna därmed upp till 20 000 kr utan UC. Beroende på vilken lånestorlek du väljer godkänner de även sms lån med betalningsanmärkning. Effektiva räntan varierar mellan 85,1 % till 5 641,0 %. Uppläggningsavgiften ligger på 350 kr och avikostnad om 90 kr. Generella villkor är följande: Åldersgräns 18 år, deklererad inkomst, ej skuldsaldo hos Kronofogden, folkbokförd i Sverige och kreditprövning görs alltid.

 

Monetti har som mål att bli den ledande sms-långivaren för låg-och medelinkomsttagare i Norden och Baltikum. De fokuserar på de som är missnöjda med produkter och tjänster från traditionella finansiella institutioner. Genom att finnas för alla är de flesta nöjda med deras tjänster. Genom innovation, lägre priser och effektivitet når de sina mål.

 

Monetti är ett av de första företagen att godkännas av finansinspektionen och de är även med i Branschorganisationen för snabblån – S.K.E.F. Med Monetti lånar du tryggt och säkert. Eftersom Monetti har varit på marknaden i flera år indikerar det att kunderna har större förtroende för deras produkter. Monetti var tidigare den största sms långivaren men eftersom det kommer nya sms lån aktörer på marknaden förlorar de sin starka position.

Klicka och ansök kostnadsfritt nu

 

Ansökan om lån via internet, telefon eller sms

Det finns tre olika alternativ till ansökan om lån som internet, telefon eller sms. Besked på din ansökan sker direkt. Är ansökan inskickad och behandlad innan klockan 13.00 kan du räkna med att få pengarna på ditt bankkonto samma eftermiddag. Ansöker du efter kl 13.00 på fredagar eller under helger finns pengarna på ditt konto senast måndag förmiddag. Identifiering under din låneansökan görs enkelt med BankID. Har du inget BankID går det att ordna en ansökan utan med hjälp av en kopia på din id-handling. Genom id-identifikation kan kreditförlusterna i samband med bedrägeri undvikas.

 

Befintliga kunder ansöker om lån via sms

Är du en befintlig kund kan du enkelt ansöka via sms. Genom att skicka Monetti SUMMA LÖPTID” till 71616. Till exempel, för att ansöka om ett SMS lån på 7000 kronor i tre månader, skriver du Monetti 7000 3 och skickar meddelandet till nummer 71616.