Snabb utbetalning vid oväntad utgift.

Sms lån online och privatlån online ökar på marknaden. Ibland behövs pengar snabbt på grund av oväntade utgifter, en bil som gått sönder eller tandläkarbesök. Om du behöver låna pengar i dessa situationer finns möjligheten till sms lån som ger dig pengar direkt. Lån från banker eller andra kreditgivare kan ta flera dagar och ibland veckor.

 

Direkt utbetalning Swedbank.

Det finns sms långivare som ger utbetalningar direkt beroende på vilken bank du har. Banker som Swedbank, Nordea, Handelsbanken och Nordea finns detaljerat nedan för direkt utbetalning. Kan du vänta en bankdag behöver du inte tänka på vilken bank du har.

 

[table id=60 mode=scroll/]

 

Hur ansöker du om sms lån direkt?

Det är enbart mikrolån och så kallade sms lån som erbjuder helgutbetalningar och direktöverföringar. Det är inga andra typer av lån som privatlån som gör det.

 

1. Väl en långivare

För att få en direktöverföring till ditt konto måste välja en långivare som har samma bank som som dig. Har du till exempel Nordea som privatbank kan du välja en sms lån givare som gör direkt utbetalning till Nordea.

 

2. Säkerställ Bank

Säkerställ att sms långivaren har samma bank som dig. De flesta sms långivare använder sig idag av Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB. Nordea brukar vara den vanligaste banken hos långivare. Handelsbanken är den nästa populära banken.

 

3. Ansök under kontorstid

Du måste ansöka under långivarens kontorstid för sms lån direkt. Det måste finnas en handläggare som kan se över din ansökan innan överföringen sker. De flesta sms långivare har öppet varje dag, kvällar och helger. Försök att ansöka med goda marginaler på cirka 30 minuter. Då hinner handläggarna se över ditt ärende innan stängning.

 

4. Gör din ansökan

Gör din ansökan online, via ett webbformulär. Blir din ansökan beviljad betalar långivare ut ditt lån inom 5-60 minuter. Perfekt! Nu har du ditt lån i ditt bankkonto.

 

[table id=60 mode=scroll/]

 

/Enkla Lån