Att hitta bästa Sms lån och allt du behöver veta om Sveriges främsta sms långivare, behöver du inte oroa dig över längre. Ett sms lån ger privatpersoner möjligheten till ett kortfristigt lån snabbt och enkelt. Det kan ses som ett ekonomiskt hjälpmedel till nästa lön. Ofta tillkommer det relativt högre ränta för lån på kort tid i jämförelse med traditionella banklån som ger lån på en högre löptid. Som regel måste sms lån företagen alltid presentera den effektiva räntan, vilket är en metod för att jämföra priser på finansiella produkter.

 

Sms lån, även kallat snabblån hjälper dig som har ett tillfälligt behov av pengar, en ekonomisk brygga mellan två inkomster. Vi rekommenderar enbart att ta ett sms lån när du verkligen behöver det som att betala hyra eller bilbetalning. Undvik att ta ett sms lån för att betala tillbaka dina skulder. Se det bara som en tillfällig lösning för att klara av månadens utgifter. Läs mer om vilka skulder som är viktiga och hur du kan prioritera dem här >

 

Istället för att fråga dina nära och kära om pengar och sätta er relation i knipa kan du istället vända dig till en sms långivare. Företag som Vivus och Ferratum har ett väldigt attraktivt erbjudande för nya kunder. Låna upp till 25 000 kr kostnadsfritt i 30 dagar. Låna till exempel 6 000 kr och betala tillbaka 6 000 kr inom 30 dagar. Du betalar med andra ord inte någon ränta eller avgift inom en löptid på 30 dagar.

 

Top 3 bästa sms lån företag

 

Innan du väljer den bästa sms-långivaren är det viktigt att väga för och nackdelar med ett sms lån. Snabblån bör endast betraktas som en sista utväg. Har du trots allt bestämt dig för att sms lån är den enda och rätta vägen för dig finns det viktiga egenskaper att ta i beaktning när du väljer att sms låna.

 

Det finns flera sms lån-alternativ och nya aktörer dyker upp hela tiden. Men hur vet du vilket sms lånföretag som är bäst för dig? Vår lista över topp 3 bästa sms lån företag på svenska marknaden 2018 kan ge dig en bra utgångspunkt för att identifiera bästa sms lånet för dig. Vi har valt dessa tre företag eftersom:

  • De är tre av de mest betrodda sms lån givarna på marknaden och har funnits längst på marknaden.
  • Ferratum och Vivus har nykundserbjudande
  • De är starka finansiellt och har råd att vara flexibla
  • De erbjuder sms lån utan UC och sms lån med betalningsanmärkning
  • Alla tre företag erbjuder sms lån med längre löptid. Det betyder att du kan betala tillbaka i din egen takt utan att behöva fråga om förlängning. Men du kan också förtidslösa ditt lån vilket är en billigare lösning.

 

När du läser igenom egenskaperna för respektive sms lån är det viktigt att noggrant se igenom de villkoren som krävs för varje företag. Klicka på företagsnamnen nedan för en mer detaljerad beskrivning.

 

 

/Sofia
Enkla Lån