I denna artikel skriver vi om allt som du behöver veta om snabblån.

 

Vad är ett snabblån?

Ett snabblån är i grund och botten skapat för att man ska kunna låna pengar snabbt under en kort period. Marknadsföringen vänder sig till personer som har oväntade utgifter precis innan månadens slut, när det inte finns någon annan finansiell lösning innan löning. Till skillnad från traditionella privatlån/blancolån är snabblåns återbetalningstid mycket kortare för att du ska kunna betala tillbaka allt när lönen finns på kontot.

 

Hur mycket kan du låna?

Vanligtvis kan du låna upp till 25 000 kronor men det finns även alternativ om upp till 50 000 kronor. Är du ny låntagare kan det finnas en del restriktioner i hur mycket pengar du faktiskt får låna. Låneperioden varierar från en vecka till flera månader. Snabblånen brukar kategoriseras som sms lån och kreditkonton. Sms lån innebär att du betalar tillbaka relativt snabbt under en tidsbestämd löptid. Kreditkonton är mer anpassbara med flexibla uttag och återbetalningar i form av en online kredit som du har hos långivaren. Vanligtvis finns det inga återbetalningsavgifter, men det finns uppläggningsavgifter och aviavgifter hos ett fåtal långivare. Enkla Lån detaljerar alltid alla kostnader i våra jämförelser.

 

Finns det billiga snabblån eller snabblån med låg ränta?

Ja, det finns billiga snabblån och kostnaden för snabblånet behöver nödvändigtvis inte vara högre än traditionella privatlån/blancolån. Det finns de långivare som erbjuder snabblån utan ränta de första 30 dagarna. Betalar du tillbaka lånet inom 30 dagar behöver du alltså inte betala någon ränta eller avgift. Snabblån utan ränta är det bästa snabblån alternativet för dig som enbart ska låna en kort tid.

Betalar du inte tillbaka i tid tar långivarna en avgift precis som vilken bank som helst. Ta bara ett snabblån som en tillfällig brygga till löning.

 

Snabblån med anmärkningar

Snabblån med anmärkningar är hos cirka hälften av alla snabblångivare godkänt. Se mer info under varje långivare. Vi rekommenderar dock inte att ta ett snabblån trots betalningsanmärkning om du har betalningssvårigheter. Har du däremot en god framtida återbetalningsmöjlighet kan du ta ansöka om ett snabblån direkt eftersom långivarna tittar mer på framtida återbetalningsmöjlighet mer än historiken. Var noga med att detaljera alla inkomster.

 

Snabblån utan UC, pengar direkt

De flesta snabblångivare som vi listar tar ingen UC. De använder sig av andra kreditupplysningar. Det finns inga snabblån utan kreditupplysning, alla företag tar kreditupplysningar innan ett utbetalt lån är godkänt. Snabblån direkt beror på vilken tid du ansöker om lånet eller vilken bank du har. Ansöker du på förmiddagen och din ansökan är behandlad innan 13.00, finns pengarna på kontot samma dag. Snabblån med direkt utbetalning görs därför beroende på tid och bank, läs mer om det här.

 

Välj lånebelopp: 123
1 000 kr 50 000 kr
Välj återbetalningstid: 123
1 mån. 36 mån.
Lånebelopp: / Återbetalningstid: är
OMDÖME BETALNING/MÅN. EFF.RÄNTA UTBETALNING

 

Show Buttons
Hide Buttons